مطالبی نظیر نحوه نصب بر روی Localhost، نصب بر روی سرور (با کنترل پنل Plesk) منوط به اینکه Host و Domain ای تهیه نموده باشید، چگونگی استفاده از کنترل پنل پورتال به صورت راهنماهایی در قسمت مستندات قرار گرفته است.

در صورتی که از پورتال، نحوه کارکرد ماژول های آن، تنظیمات عمومی و هر یک از بخش های آن، سوالی دارید در انجمن ها ارسال نمایید. به منظور داشتن انجمنی کارآمد، قبل از ارسال سوال با استفاده از امکان جستجوی انجمن مطمئن شوید که سوال شما قبلا مطرح نشده باشد. لطفا دقت کنید که سوال در بخش مربوط به خود پرسیده شود. سوال های تکراری و سوال هایی که در بخش خود مطرح نشده باشند بدون هیچ پیغام قبلی توسط مدیر انجمن حذف می شود.

قبليقبلي Go to previous topic
بعديبعدي Go to next topic
آخرين ارسال 12 بهمن 1389 09:23 ق.ظ توسط قاسمی نژاد
دسترسی به پورتال در هنگام اعمال تغییرات
�1 پاسخ
مرتب:
شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.
مولف پيغام ها
younas
کاربر جدید
کاربر جدید

--
12 بهمن 1389 08:45 ق.ظ
    آیا زمانی که در حال تغییر تنظیمات و طراحی پورتال هستیم دسترسی کاربران به آن قطع می شود؟ در غیر این صورت آیا تغییرات انجام شده بلافاصله برای کاربران قابل مشاهده است یا باید دوباره وارد پورتال شوند؟
    قاسمی نژاد
    مدیر پورتال کاربر انجمن
    کاربر انجمن

    --
    12 بهمن 1389 09:23 ق.ظ
    خیر دسترسی کاربران قطع نمی شود. برخی از این تغییرات بلافاصله قابل مشاهده است اما به دلیل کش شدن صفحات توسط مرورگرها گاهی کاربران متوجه تغییرات نمی شوند. برای اطمینان از اینکه صفحه ای تغییر کرده یا نه باید کلید ترکیبی Ctrl+F5 بر روی صفحه زده شود تا صفحات دوباره از سرور بازخوانی شوند و از کش خوانده نشوند.
    در مواردی که تغییراتی را اعمال نمودید اما حتی با فشار کلید ترکیبی Ctrl+F5 تغییرات انجام شده را ملاحظه نمی کنید باید کش پورتال را پاک نمایید. برای این کار ابتدا با کاربر ارشد (دارای دسترسی host) وارد سیستم شوید. سپس از منوی میزبان، تنظیمات میزبان را انتخاب کنید. در قسمت "تنظیمات پیشرفته"، "تنظیمات اجرا" را باز نمایید و بر روی لینک پاک کردن کش کلیک نمایید. سپس صفحه را بروز رسانی نمایید و بر روی لینک بازنشانی پورتال نیز کلیک نمایید. بدین ترتیب کش پاک می شود و شما باید سایر تنظیمات اعمال شده ار مشاهده نمایید.

    در مواردی که می خواهید سرور را جابجا کنید و تغییرات فیزیکی مد نظر شماست و قصد دارید کسی در این زمان به پورتال مراجعه نکند، فایل html ای با نام app_offline.htm درست کنید که در آن نوشته اید سایت در حال بروز رسانی است. سپس در ریشه پورتال این فایل را کپی نمایید تا اگر کسی در حین این تغییرات به پورتال مراجعه نمود، محتویات این صفحه را ببیند. بعد از اعمال تغییرات می توانید این صفحه را rename کنید یا پاک نمایید.
    شما مجاز به پاسخ به اين پست نمي باشيد.